
Sycylijskie ciasteczko krokant migdałowy w czekoladzie Luna Alla Mandorla 20 g - Condorelli, Sycylia
Opis
Pyszne i chrupiące sycylijskie krokanty migdałowe oblane deserową czekoladą.
BEZGLUTENOWE
Skład: migdały (40%), gorzka czekolada (20%) (minimum 50% kakao), syrop glukozowy, cukier, olej roślinny (palmowy), dekstroza, mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna sojowa
Dodatkowe informacje:
- Może zawierać jajka i inne orzechy.
- Bez glutenu.
- Zalecenia dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
Waga netto: 20 g
Producent: Condorelli, Sycylia
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 2277 KJ/547 Kcal
Tłuszcz: 37 g w tym tłuszcze nasycone: 11 g
Węglowodany: 44 g w tym cukry: 31 g
Białko: 9.4 g
Sól: 0.03 g