
Mleko migdałowe Latte Di Mandorla Classico 1 l - Condorelli, Sycylia
Cena regularna:
19,90 zł
Promocja trwa do 30 kwietnia 2025
towar niedostępny

Opis
Sycylijskie mleko migdałowe Wegański napój na bazie sycylijskich migdałów. Mleko używane powszechnie na Sycylii do kawy mrożonej wraz z kostkami lodu lub do gorącej tradycyjnej kawy jako substytut mleka dla osób na diecie bez laktozy.
Mleko migdałowe może stanowić świetną aromatyczna bazę do deserów i koktajli.
BEZGLUTENOWE
WEGAŃSKIE
Skład: woda, cukier, migdały (pochodzenie: Włochy) (11%), emulgator: E473, aromaty.
Dodatkowe informacje:
- Może zawierać śladowe ilości orzechów.
- Bez glutenu.
- Produkt wegański.
- Zalecenia dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
Waga netto: 1 l
Producent: Condorelli, Sycylia
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 372 KJ/89 Kcal
Tłuszcz: 3.9 g w tym tłuszcze nasycone: 0.3 g
Węglowodany: 11.9 g w tym cukry: 11.5 g
Białko: 1.5 g
Sól: 0.1 g