Włoska babka rzemieślnicza typu panettone cytrynowa Torta al Limone 600g - Bonifanti, Piemont
Opis
Zamówione babki będą wysyłane po 12.11.2025.
Włoska rzemieślnicza babka Torta al Limonę Glassata w stylu panettone z dodatkiem kandyzowanych skórek cytryny, pokryta pyszną glazurą z orzechami laskowymi, migdałami i kryształkami cukru.
Wysokiej jakości, naturalne składniki (m.in. jajka od kur z wolnego wybiegu, prawdziwe masło), tradycyjna receptura, produkt rzemieślniczy - gwarancja najlepszego smaku i jakości! Świetnie smakuje w towarzystwie kieliszka schłodzonego wina deserowego lub przepysznej włoskiej kawy.
Producent: Bonifanti, Piemont
Waga netto: 600 g
Najlepiej spożyć przed: 31.03.2026
Składniki: mąka pszenna, cukier, masło, kandyzowane skórki cytryny Sorrento IGP 16,7%, ziarna cukru (7,5%), naturalny zakwas drożdżowy: (mąka pszenna, woda), migdały (2,8%), świeże jaja od kur z wolnego wybiegu, orzechy laskowe (1,5%), ryż wstępnie ugotowany i mąka pszenna, miód, cukier puder: (cukier, skrobia pszenna), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, masło kakaowe, mleko w proszku, gorzkie migdały (0,3%), sól, skrobia ryżowa, naturalny aromat owoców cytrusowych, wanilia z Madagaskaru.


