1px altPromocje
Koper włoski - Fenkuł (Finocchio), 0,5kg
Koper włoski - Fenkuł (Finocchio), 0,5kg

9,00 zł

Cena regularna: 12,00 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt.
Włoskie wino czerwone wytrawne Cabernet Franc  DOC 0,75L - Albafiorita; Friuli
Włoskie wino czerwone wytrawne Cabernet Franc DOC 0,75L - Albafiorita; Friuli

55,92 zł

Cena regularna: 69,90 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
szt.
Włoskie wino czerwone wytrawne Merlot  DOC Friuli 0,75L - Albafiorita; Friuli
Włoskie wino czerwone wytrawne Merlot DOC Friuli 0,75L - Albafiorita; Friuli

108,00 zł

Cena regularna: 135,00 zł

Najniższa cena: 135,00 zł
szt.
Włoskie wino białe musujące półwytrawne Prosecco DOC Friuli Extra Dry -  Albafiorita
Włoskie wino białe musujące półwytrawne Prosecco DOC Friuli Extra Dry - Albafiorita

47,92 zł

Cena regularna: 59,90 zł

Najniższa cena: 59,90 zł
szt.
Włoskie wino białe wytrawne M'ama IGT Venezia Giulia BIO - Albafiorita; Friuli
Włoskie wino białe wytrawne M'ama IGT Venezia Giulia BIO - Albafiorita; Friuli

55,92 zł

Cena regularna: 69,90 zł

Najniższa cena: 69,90 zł
szt.
Mleko migdałowo-pistacjowe Latte Di Mandorla E Pistacchio 1 l - Condorelli, Sycylia
Mleko migdałowo-pistacjowe Latte Di Mandorla E Pistacchio 1 l - Condorelli, Sycylia

15,00 zł

Cena regularna: 19,90 zł

Najniższa cena: 19,90 zł
szt.
Mleko migdałowe Latte Di Mandorla Classico 1 l - Condorelli, Sycylia
Mleko migdałowe Latte Di Mandorla Classico 1 l - Condorelli, Sycylia

15,00 zł

Cena regularna: 19,90 zł

Najniższa cena: 19,90 zł
szt.
1px altPaczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
1px altProducenci
1px alt

Cioccolato di Modica - najlepsza włoska czekolada

Cioccolato di Modica - najlepsza włoska czekolada

Cioccolato di Modica – Wyrabiana w sposób tradycyjny zgodnie z recepturą Azteków, przywiezioną na Sycylię przez najeźdźców hiszpańskich w XVI wieku. To tak naprawdę pierwsza znana czekolada w Europie. Do dziś przepiękne miasto Modica kultywuje tę wspaniałą i smakowitą tradycję. Unikatowość receptury polega na użyciu tylko 2 głównych składników  oraz na tzw. technologii na zimno. Ziarna kakaowca rozcierane są na zimno, powstała masa podgrzewana jest maksymalnie do 40 °C, pomijana jest faza konszowania. Dzięki temu kakao zachowuje swoje zdrowotne właściwości, a nierozpuszczony cukier tworzy wyjątkową, subtelnie chrupiącą teksturę. Zgodnie z tradycją tabliczka czekolady podzielona jest na 4 równe duże prostokąty. 

Produkowana jako całkowicie naturalna, o zwiększonej nawet do 100% zawartości kakao, a także z naturalnymi dodatkami smakowymi w niewielkich ilościach.

Czekolada bez jakichkolwiek dodatków typu tłuszcz, mleko, itp. Nie zawiera glutenu.

MODICA – NAJZDROWSZA CZEKOLADA NA ŚWIECIE!

1px alt do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl