Włoska rzemieślnicza babka typu panettone Torta al Arancia 600 g - Bonifanti, Piemont
Opis
Zamówione babki będą wysyłane po 12.11.2025.
Włoska rzemieślnicza babka Torta al Arancia Glassata w stylu panettone z dodatkiem kandyzowanych skórek pomarańczy, pokryta pyszną glazurą z orzechami laskowymi, migdałami i kryształkami cukru.
Wysokiej jakości, naturalne składniki (m.in. jajka od kur z wolnego wybiegu, prawdziwe masło), tradycyjna receptura, produkt rzemieślniczy - gwarancja najlepszego smaku i jakości!
Świetnie smakuje w towarzystwie kawy, herbaty lub kieliszka schłodzonego wina deserowego.
Producent: Bonifanti, Piemont
Waga netto: 600 g
Najlepiej spożyć przed: 31.03.2026
Skład: mąka pszenna, cukier, masło, kandyzowane skórki pomarańczy 16,7%, ziarna cukru (7,5%), naturalny zakwas drożdżowy: (mąka pszenna, woda), migdały (2,8%), świeże jaja od kur z wolnego wybiegu, orzechy laskowe (1,5%), ryż wstępnie ugotowany i mąka pszenna, miód, cukier puder: (cukier, skrobia pszenna), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, masło kakaowe, mleko w proszku, gorzkie migdały (0,3%), sól, skrobia ryżowa, naturalny aromat owoców cytrusowych, wanilia z Madagaskaru.


