Bruschetta z borowików i czarnej trufli Boscaiola con Tartufo 180 g - Gemignani Tartufi, Toskania
Opis
Włoska pasta z pieczarek i borowików z dodatkiem czarnej letniej trufli toskańskiej to klasyczny dodatek do bruschetty i przystawek. Można go również używać do przyprawiania dań głównych, polenty, jajek lub filetów.
Składniki: pieczarki (Agaricus Bisporus) 75%, oliwa z oliwek, borowiki (Boletus Edulis i pokrewne) 8%, cebula, aromaty, skrobia ziemniaczana, sól, letnia czarna trufla 1% (Tuber Aestivum Vitt.), tymianek.
Może zawierać SIARCZYNY.
Pochodzenie:
Włochy
Pasuje do:
bruschetty i przekąsek, przyprawiania dań głównych, polenty, jajek lub filetów
Data przydatności:
Podana na opakowaniu
Waga netto: 80 g
Producent: Gemignani Tartufi, Toskania
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 462 KJ/110 Kcal
Tłuszcz: 10 g w tym tłuszcze nasycone: 1.7 g
Węglowodany: 2.8 g w tym cukry: 1.7 g
Białko: 2.7 g
Sól: 1.1 g


