Salami wieprzowe Salame Perugino ok. 280 g - Segarelli Salumi, Umbria
Opis
Włoskie salami wieprzowe łagodne Salame Perugino powstaje z wieprzowych boczków i udźca rozdrobnionych na średnio-duże ziarna, wzbogacone klasycznymi aromatami tradycyjnej receptury.
Salami leżakuje ok. 30–45 dni objawia się po przekrojeniu czerwonym plasterkiem. Główną cechą tego pysznego produktu jest intensywny a zarazem delikatny smak. Dzięki temu dobrze komponuje się z czerwonymi winami, domowym chlebem oraz dojrzałymi i świeżymi serami.
Stosowanie opakowań próżniowych do małych arcydzieł wędliniarskich marki Segarelli Salumi pozwala na zachowanie ich smaku i zapachu na przestrzeni czasu oraz zapobiega przed nadmiernym wysuszaniem. Ponadto wychodząc naprzeciw potrzebom coraz bardziej wymagającego rynku, ich produkty są całkowicie bezglutenowe.
Waga netto: ok.280 g
Data ważności: podana na opakowaniu
Producent: Segarelli Salumi, Umbria
Przechowywać w lodówce.
Uwaga! Standardowo wędliny wysyłamy w kawałku. Istnieje możliwość pokrojenia na krajalnicy - prosimy wówczas o stosowny komentarz przy zamówieniu! Uwaga! Dodatkowo sugerujemy zakup wkładu chłodzącego do transportu aby produkty przyjechały w idealnym stanie świeżości. Zalecamy 1 wkład chłodzący na ok. 1 kg świeżego produktu. Produkty świeże wysyłamy wyłącznie od poniedziałku do czwartku. Jest możliwość wysłania w piątek, jednak wyłącznie przy opcji dostawy Paczkomat Na Sobotę.


