Salami wieprzowe z czosnkiem Salame con Aglio ok. 200 g - Segarelli Salumi, Umbria
Opis
Włoskie salami wieprzowe Salame con Aglio otrzymywane ze średniego rozdrobnienia łopatek i brzuchów, jest również wzbogacone klasycznymi aromatami tradycyjnej receptury, w tym czosnkiem, który nadaje mu szczególny smak, tak drogi miłośnikom tego gatunku. Po około 60 dniach dojrzewania, plasterek ma intensywnie czerwony kolor i jest ogólnie chudy. Intensywny aromat i smak charakteryzują tę specjalność. Możesz łączyć je z każdym rodzajem sera. Najlepiej smakuje z dobrym, domowym pieczywem. Jego najlepsze cechy podkreślają wina czerwone, nawet te pełne i strukturalne.
Stosowanie opakowań próżniowych do małych arcydzieł wędliniarskich marki Segarelli Salumi pozwala na zachowanie ich smaku i zapachu na przestrzeni czasu oraz zapobiega przed nadmiernym wysuszaniem. Ponadto wychodząc naprzeciw potrzebom coraz bardziej wymagającego rynku, ich produkty są całkowicie bezglutenowe.
Waga netto: ok.230 g
Data ważności: podana na opakowaniu
Producent: Segarelli Salumi, Umbria
Przechowywać w lodówce.
Uwaga! Standardowo wędliny wysyłamy w kawałku. Istnieje możliwość pokrojenia na krajalnicy - prosimy wówczas o stosowny komentarz przy zamówieniu! Uwaga! Dodatkowo sugerujemy zakup wkładu chłodzącego do transportu aby produkty przyjechały w idealnym stanie świeżości. Zalecamy 1 wkład chłodzący na ok. 1 kg świeżego produktu. Produkty świeże wysyłamy wyłącznie od poniedziałku do czwartku. Jest możliwość wysłania w piątek, jednak wyłącznie przy opcji dostawy Paczkomat Na Sobotę.


