Galaretka z czerwonego wina Lambrusco Di Sorbara DOP 120 g - Garuti, Emilia-Romania
Opis
Galaretka z najwyższej jakości czerwonego wina musującego Lambrusco di Sorbara DOP to doskonały dodatek do długo dojrzewających serów, takich jak parmezan, grana padano czy pecorino stagionato.
Produkt jest absolutnie niszowy i powstaje u jednego z najstarszych i najlepszych producentów wina Lambrusco w regionie Emilia - Romania, rodzinnej firmie Garuti Dante.
Składniki: wino Lambrusco di Sorbara DOP 66%, cukier, naturalna pektyna. Zawiera siarczyny.
Nie zawiera żadnych konserwantów ani barwników. Wysoka kwasowość oraz zawartość cukru gwarantują długą trwałość produktu.
Producent: Garuti, Emilia-Romania, Włochy
Waga netto: 120 g
Pasuje do: Idealnie komponuje się z miękkimi i świeżymi serami, takimi jak ricotta czy caciotta. Świetna także z pieczywem, herbatnikami i małymi kanapeczkami z masłem, z gotowanym mięsem, zampone, wędlinami, świeżymi owocami, a także wyśmienita na ciastach.
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce.


