
Carpaccio z letniej czarnej trufli Tartufo Nero 30 g - Gemignani Tartufi, Toskania
Opis
Włoskie carpaccio z czarnej letniej trufli toskańskiej w postaci cienkich plasterków to produkt najwyższej jakości. Pachnące plasterki trufli w oliwie extra vergine. Stosowane do przyprawiania dań głównych i risotto oraz do ozdabiania filetów, carpaccio i jajek.
Skład: letnia czarna trufla 50% (Tuber Aestivum Vitt.), oliwa z oliwek, aromat, sól.
Pochodzenie:
Włochy
Pasuje do:
do przyprawiania dań głównych i risotto oraz do dekorowania filetów, carpaccio i jajek
Data przydatności:
Podana na opakowaniu
Waga netto: 30 g
Producent: Gemignani Tartufi, Toskania
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 1736 KJ/413 Kcal
Tłuszcz: 45 g w tym tłuszcze nasycone: 2.3 g
Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g
Białko: 3.7 g
Sól: 6.53 g