
Carpaccio z wiosennej białej trufli Tartufo Bianchetto 30 g - Gemignani Tartufi, Toskania
Opis
Włoskie carpaccio z wiosennej białej trufli toskańskiej to produkt najwyższej jakości z czystej trufli Bianchetto w cienkich plasterkach. Pachnące plasterki trufli w oliwie z oliwek. Stosowane do przyprawiania dań głównych i risotto oraz do ozdabiania filetów, carpaccio i jajek. To najwyższej jakości produkt dla prawdziwych koneserów trufli!
Skład: wiosenna biała trufla 50% (Tuber Albidum Pico), oliwa z oliwek, sól, aromat.
Pochodzenie:
Włochy
Pasuje do:
do przyprawiania dań głównych i risotto oraz do dekorowania filetów, carpaccio i jajek
Data przydatności:
Podana na opakowaniu
Waga netto: 30 g
Producent: Gemignani Tartufi, Toskania
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 1331 KJ/317 Kcal
Tłuszcz: 34 g w tym tłuszcze nasycone: 5.4 g
Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g
Białko: 3.2 g
Sól: 6.53 g