
Masło z białą truflą Burro al Tartufo Bianco 75 g - Gemignani Tartufi, Toskania
Opis
Włoskie masło z białą truflą toskańską to produkt, którego nie trzeba przedstawiać: wszechstronne i o delikatnym smaku, można go używać do przygotowywania niezliczonych dań, takich jak dania pierwsze lub jako dodatek do tagliatelle z jajkiem, risotto i świeżego makaronu. Doskonałe również do smarowania pieczywa na pyszne kanapki i przystawki. Jeden z najbardziej cenionych produktów truflowych z uwagi na niepowtarzalny smak i wszechstronność.
Obowiązkowy w kuchni każdego miłośnika trufli!
Skład: Masło kremowe (MLEKO) pasteryzowane 90%, aromaty, wiosenna biała trufla 4% (Tuber Albidum Pico), szlachetna biała trufla 0,5% (Tuber Magnatum Pico), sól.
Pochodzenie:
Włochy
Pasuje do:
dań głównych, risotto czy świeżego makaronu, a także jako dodatek do tagiatelle, kanapek i tartinek
Data przydatności:
Podana na opakowaniu
Waga netto: 75 g
Producent: Gemignani Tartufi, Toskania
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 2852 KJ/679 Kcal
Tłuszcz: 75 g w tym tłuszcze nasycone: 44 g
Węglowodany: 1 g w tym cukry: 0.9 g
Białko: 1 g
Sól: 1.32 g