1px altPromocje
Śmietanka do gotowania Panna da Cucina, 200 g - Noi Voi
Śmietanka do gotowania Panna da Cucina, 200 g - Noi Voi

5,00 zł

Cena regularna: 7,50 zł

Najniższa cena: 7,50 zł
szt.
Chrupiące orzeszki ziemne  z czarną truflą 50 g - Savini Tartufi, Toskania
Chrupiące orzeszki ziemne z czarną truflą 50 g - Savini Tartufi, Toskania

19,90 zł

Cena regularna: 29,00 zł

Najniższa cena: 29,00 zł
szt.
Sycylijskie bakłażany okrągłe fioletowe, 1kg
Sycylijskie bakłażany okrągłe fioletowe, 1kg

23,20 zł

Cena regularna: 29,00 zł

Najniższa cena: 29,00 zł
kg
Włoskie brzoskwinie płaskie Saturn, Ufo 0,5kg
Włoskie brzoskwinie płaskie Saturn, Ufo 0,5kg

8,00 zł

Cena regularna: 10,00 zł

Najniższa cena: 10,00 zł
Włoska rzemieślnicza babka typu panettone  Torta all'Arancia 600g -  Bonifanti, Piemont
Włoska rzemieślnicza babka typu panettone Torta all'Arancia 600g - Bonifanti, Piemont

67,15 zł

Cena regularna: 79,00 zł

Najniższa cena: 79,00 zł
szt.
Włoska babka rzemieślnicza typu panettone cytrynowa Torta al Limone 600g -  Bonifanti, Piemont
Włoska babka rzemieślnicza typu panettone cytrynowa Torta al Limone 600g - Bonifanti, Piemont

67,15 zł

Cena regularna: 79,00 zł

Najniższa cena: 79,00 zł
szt.
Włoska  babka typu panettone  "Il Dolce del Giubileo 2025" 750g edycja limitowana -  Bonifanti, Piemont
Włoska babka typu panettone "Il Dolce del Giubileo 2025" 750g edycja limitowana - Bonifanti, Piemont

84,92 zł

Cena regularna: 99,90 zł

Najniższa cena: 99,90 zł
szt.
1px altPaczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
1px altProducenci

Caseificio Santa Lucia to niewielka spółdzielnia sześciu rolników z regionu Monte Cimone, specjalizująca się w produkcji Parmigiano Reggiano. W 1955 roku pan Negus i jego synowie, Averardo i Michele Cerfogli, założyli mleczarnię Santa Lucia, kupując mleko od lokalnych rolników. Nazwa miała symbolizować szczęście, zgodnie z dawną tradycją. Codziennie przetwarza się tam aż 32 kwintale mleka, tworząc około 2500 kręgów sera rocznie, zgodnie z rygorystycznymi standardami Konsorcjum Producentów Parmigiano Reggiano. Świeżo udojone mleko jest łączone z serwatką i podpuszczką, a mistrz serowarstwa nadaje serowi odpowiedni kształt. Po kąpieli w solance dojrzewa minimum 12 miesięcy, nabierając niepowtarzalnego smaku i aromatu. To wynik połączenia pasji, doświadczenia i najlepszych surowców. To właśnie dzięki temu ich ser jest znany i ceniony na całym świecie.

SANTA LUCIA; EMILIA - ROMANIA

1px alt do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl