
Patè z wiosennej białej trufli Tartufo Bianchetto 30 g - Gemignani Tartufi, Toskania
Opis
Włoska pasta z wiosennych białych trufli o intensywnym aromacie i delikatnym smaku. Skoncentrowany produkt o intensywnym smaku, który można używać do przygotowywania pierwszych dań a także jako przyprawy do tagliatelle z jajkiem, risotto i świeżego makaronu. Doskonale nadaje się również do smarowania pieczywa na pyszne kanapki i przystawki. Prawdziwy truflowy rarytas!
Skład: biała trufla bianchetto 60% (Tuber Albidum Pico), oliwa z oliwek, sól, aromat.
Pochodzenie:
Włochy
Pasuje do:
dań głównych, takich jak tagiatelle, risotto oraz świeży makaron; doskonały także jako smarowidło na chleb do kanapek i tartinek
Data przydatności:
Podana na opakowaniu
Waga netto: 30 g
Producent: Gemignani Tartufi, Toskania
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 1331 KJ/317 Kcal
Tłuszcz: 34 g w tym tłuszcze nasycone: 5.4 g
Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g
Białko: 3.2 g
Sól: 6.53 g