![1px alt](/libraries/images/1px.gif)
Włoska czekolada biała z solonym karmelem i orzechami laskowymi Tavoletta 100 g - Condorelli, Sycylia
Opis
Bezglutenowa włoska czekolada biała z chrupiącymi orzechami laskowymi i kryształkami solonego karmelu. Najlepsze, naturalne składniki i absolutnie unikatowe opakowanie w formie zalakowanej pieczęcią woskową koperty listowej.
Taki słodki list to dobry pomysł na prezent, można również delikatnie odkleić lakową pieczęć i wsunąć do środka bilecik z życzeniami.
BEZ GLUTENU
Skład:
Biała czekolada z solonym karmelem [masło kakaowe; cukier; mleko pełne w proszku; cukier mleczny; serwatka w proszku (mleko); odtłuszczone mleko w proszku; cukier karmelizowany (2%); emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy; sól (0,1%)], orzechy laskowe (10%).
Dodatkowe informacje:
- Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
- Bez glutenu.
- Zalecenia dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
Waga netto: 100 g
Producent: Condorelli, Sycylia
Wartości odżywcze na 100 g:
Energia: 2408 KJ/578 Kcal
Tłuszcz: 40 g w tym tłuszcze nasycone: 21 g
Węglowodany: 46 g w tym cukry: 46 g
Białko: 8.6 g
Sól: 0.46 g