Firma Alberto Poiatti znajduje się w Santa Venerina, uroczej sycylijskiej wiosce położonej u stóp Etny, na obszarze o wielkiej tradycji rolno-spożywczej. Przedsiębiorstwo łączy tradycję z nowoczesnością, oferując przede wszystkim szeroką gamę tradycyjnych makaronów (klasyczne z włoskiej pszenicy grano duro, pełnoziarniste, przeróżne formy i kształty), a także kaszę kuskus, mąki, przeciery i sosy. Przedsiębiorstwo do produkcji wyrobów sypkich oraz makaronu Alberto Poiatti i Pasta Etna zdecydowało się używać wyłącznie pszenicy sycylijskiej, aby w pełni wykorzystać zasoby terytorium Sycylii i maksymalnie uszanować filozofię 0 km.
Pomidory bez skóry Pomodori Pelati, 400g - Alberto Poiatti, Sycylia
7,90 zł
Włoski makaron Cannelloni , 250 g - Alberto Poiatti, Sycylia
8,00 zł
Włoski makaron Spaghetti Quadri Pasta Etna, 500 g - Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Mezze Maniche Pasta Etna, 500 g- Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Pipe Rigate Pasta Etna, 500 g- Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Pennoni Pasta Etna, 500 g - Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
8,50 zł
Włoska passata pomidorowa 720 gr - Alberto Poiatti Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Farfalle Rigate Pasta Etna, 500 g- Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Penne Rigate Pasta Etna, 500 g- Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Casarecce Pasta Etna, 500 g- Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł
Włoski makaron Rigatoni Pasta Etna, 500 g - Alberto Poiatti, Sycylia
8,50 zł


